Multipel Skleros (MS)

Multipel skleros (MS) är en kronisk neurologisk sjukdom som påverkar det centrala nervsystemet, vilket kan leda till varierande symtom som påverkar rörelseförmåga, syn, balans och kognitiva funktioner. MS kan se väldigt olika ut från person till person och symtomen kan förändras över tid, vilket gör varje persons behov unika. 

Inspirera – för personlig assistans vid MS 

Inspirera har lång erfarenhet och unik kompetens inom området MS och personlig assistans. Vi förstår hur MS kan påverka vardagen och är här för att hjälpa dig att navigera i regelverket för personlig assistans. Vi hjälper dig att söka, bibehålla eller utöka din rätt till assistans och arbetar för att säkerställa att du får den hjälp du behöver för att leva ett självständigt och rikt liv. 

Vår expertis omfattar allt från att hantera ansökningar hos Försäkringskassan till att överklaga beslut i domstol, om det skulle behövas. Inspirera erbjuder även personlig assistans av hög kvalitet, anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Vi rekryterar de bästa assistenterna som inte bara har rätt kompetens, utan också matchar din personlighet och livsstil. Våra assistenter utbildas och arbetsleds kontinuerligt för att säkerställa att de kan ge dig den bästa möjliga hjälpen. 

Personligt bemötande och kvalitet i Assistansen (MS) 

För oss på Inspirera är det viktigt att assistansen inte bara fungerar praktiskt, utan också känns trygg och personlig. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dig som kund och ge dig stort inflytande över hur din assistans ska utföras. Med MS är det extra viktigt med en flexibel och lyhörd assistans som kan anpassas efter dina dagsform och behov. Våra assistenter är utbildade i att bemöta dig på ett respektfullt och stöttande sätt, och vi arbetar ständigt med att förbättra och anpassa våra tjänster efter dina önskemål. 

Vår målsättning är att du ska känna dig trygg och nöjd med din assistans, och vi finns alltid till hands för att hjälpa till med eventuella frågor eller förändringar som kan uppstå längs vägen. 

Kontakta oss

Om du har MS och behöver stöd med personlig assistans, tveka inte att kontakta Inspirera. Vi finns här för att hjälpa dig varje steg på vägen och säkerställa att du får den assistans du har rätt till och som passar just dig. Låt oss hjälpa dig att leva det liv du vill, med rätt stöd vid din sida.