Kom till Stora LSS-dagen 21 september

Träffa Inspirera Assistans på Stora LSS-dagen i Stockholm!

Vi på Inspirera Assistans är glada att meddela att vi kommer att delta på Stora LSS-dagen, som äger rum den 21 september 2024 i Stockholm. Det här är ett av årets viktigaste evenemang för alla som arbetar med eller är berörda av LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Stora LSS-dagen samlar en mängd aktörer, från myndigheter till privata vårdgivare, som alla arbetar för att förbättra förutsättningarna för personer med funktionsnedsättningar att leva ett självständigt och värdigt liv.

Vad är Stora LSS-dagen?

Stora LSS-dagen är en heldagskonferens fylld med föreläsningar, workshops och utställningar som riktar sig till alla inom LSS. Här får deltagarna möjlighet att fördjupa sig i aktuella frågor, utbyta erfarenheter och nätverka med andra professionella inom området. Dagen är en plattform för att lyfta fram de senaste rönen, trenderna och utmaningarna inom LSS och personlig assistans, med fokus på att förbättra livskvaliteten för de som är berättigade till stöd enligt LSS.

Det är också en dag med roliga aktiviteter för alla som besöker. Det finns tillfälle att möta och prata med flera olika anordnare av personlig assistans.

Inspirera Assistans på Stora LSS-dagen

I år är vi extra stolta över att vara med på denna viktiga dag. I vår monter kommer vi att erbjuda en mängd aktiviteter för både stora och små. Vi har planerat ansiktsmålning för alla som vill. Dessutom kommer vi att hålla i spännande tävlingar med fina priser att vinna. Så missa inte chansen att delta!

Förutom våra aktiviteter vill vi gärna prata med dig om hur vi på Inspirera Assistans kan hjälpa till att förbättra livet för dig eller någon du bryr dig om genom vår personliga assistans.

Vi är en erfaren samordnare av personlig assistans med närvarande och fysiska kontor runt om i Sverige. Vi har lång juridisk erfarenhet och erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning. Vi är medlemmar i Bransch Personlig Assistans och följer etiska riktlinjer och kvalitetsutveckling för att du ska känna dig trygg med din personliga assistans. Vår personal har relevant kompetens och utbildas kontinuerligt, så att du kan ägna dig åt det du vill göra medan vi sköter all administration. Vi är enkla att nå, även efter kontorstid, och finns här för dig när du behöver oss.

Var och när?

  • När: Lördag 21 september, 2024
  • Var: Lokalen heter 7A Odenplan
  • Adress: Odengatan 65, Stockholm
  • Tid: kl 10.00-16.00. Mellan 16.00 och 18.00 blir det disco.
  • Hitta hit: Du tar dig enkelt hit med stadsbuss, tunnelbanans gröna linje till Odenplan eller pendeltåget som stannar vid Odenplans station.
  • Hiss och parkering finns i huset!
  • Kostnadsfri anmälan på deras hemsida

Varför ska du komma?

Stora LSS-dagen är en unik möjlighet att få ny kunskap och inspiration kring LSS och personlig assistans. Oavsett om du är en yrkesverksam inom området, en anhörig, eller om du själv får stöd genom LSS, är detta en dag du inte vill missa. Förutom att delta i dagens program, kan du också nätverka med andra deltagare, besöka utställarnas montrar och få med dig värdefull information och kontakter hem.

Vi på Inspirera Assistans ser verkligen fram emot att träffa dig på Stora LSS-dagen. Tillsammans kan vi skapa en framtid där alla får möjlighet att leva ett liv med självbestämmande, delaktighet och goda levnadsvillkor.

Välkommen till vår monter – vi ser fram emot en dag full av glädje, gemenskap och nya insikter!

Kontakta oss i dag för mer information!

    Välj ort

    Meddelande