Tiias initiativ skapar magiska ögonblick hos Inspirera Assistans

I en värld där det ofta är lätt att fastna i det dagliga ekorrhjulet, finns det de som går det lilla extra steget för att skapa något speciellt. Tiia Malki på Inspirera Assistans är just en sådan person. Hennes senaste initiativ, att anordna ett födelsedagsparty för en av våra kunder, är ett lysande exempel på hur personligt engagemang och kreativitet kan göra stor skillnad.

En tonåring som bytte miljö och saknade sina kompisar

Elias, en 17-årig kund hos Inspirera, bytte miljö från grundskolan till gymnasiet. Gymnasiet var en helt ny värld, där fick han sällan chansen att umgås med sina gamla skolkamrater. Tiia, med sin naturliga känsla för vad som verkligen betyder något, insåg att han saknade sina vänner och beslutade sig för att göra något åt saken.

Ett välbesökt födelsedagsparty som blev en succé

”Jag ville göra något speciellt för Elias och ge honom en känsla av att vara viktig och uppskattad,” förklarar Tiia. Med detta i åtanke skapade hon en unik födelsedagsinbjudan och skickade ut den till föräldrarna till Elias vänner. Resultatet blev ett välbesökt födelsedagsparty i Inspireras lokaler, där de spelade biljard, skapade konst och åt pizza tillsammans.

Detta evenemang blev någonting aldeles speciellt, det var gemenskap, omtanke och glädje. ”Alla hade jätteroligt, och Elias lyste av stolthet och glädje,” minns Tiia. 

Nu planeras nästa kalas!

Nu när Elias precis har fyllt 18 år, planerar Tiia att upprepa succén. Det är ett fint initiativ och det visar verkligen vad Inspirera står för. ”Jag tror att genom att göra det lilla extra för våra kunder på Inspirera så visar vi att vi bryr oss om på riktigt”, säger Tiia. 

Inspireras lokaler i Huddinge är perfekta för sådana evenemang, och planeringen för Elias 18-årsfest är redan i full gång. Med goodiebags och andra överraskningar i beredskap ser Tiia fram emot att skapa ännu ett oförglömligt minne för honom och hans vänner.

Ett hjärtligt engagemang från medarbetare på Inspirera Assistans

Tiias initiativ är ett strålande exempel på hur medarbetare på Inspirera Assistans vill berika kundernas liv med glädje och oväntade överraskningar. Det är just denna typ av kreativitet och hjärtligt engagemang som gör Inspirera Assistans till mer än bara en leverantör av personlig assistans – det är en plats där vi jobbar med hjärtat. 

Elias ute på promenad


Läs mer från Inspirera Assistans