Personlig assistans med snittbetyg 9 av 10

November 2022

För att kunna utvecklas och säkerställa att vi har kunderna i fokus så vill vi låta våra kunder ge oss feedback kontinuerligt. Vi tror att detta hjälper oss att utvecklas och skapar även trygghet för framtida kunder. Vi är glada att meddela resultatet 9 av 10 i snitt.

Våra kunder fick svara på frågan ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Inspirera Assistans till en vän?”. Denna fråga kan man även göra om till ett NPS värde och jämföra oss med andra i branschen. Flera av Sveriges största aktörer inom personlig assistans gläder sig över resultat mellan 28-43 % och vårt värde är 73%.

Vi ställde några frågor till VD, Carl Georgsson

Hur känns det att få 9 av 10 i snittbetyg av kunderna på Inspirera Assistans?

Ett fantastiskt resultat! Det är ett jätteroligt kvitto på att alla kollegor i Inspirera varje dag går till jobbet med både viljan och förmågan att göra det allra bästa för våra kunder!

Varför tror du att ni har fått 9 av 10 i snittbetyg?

Vi är alla tydliga kring att i vår verksamhet står varje enskild kund i centrum hela tiden. När det genomsyrar en hel verksamhet gör man rätt saker med genuint engagemang.

Vad ska ni göra med resultatet nu?

Vi har massor av spännande saker på gång både för att bli en bättre arbetsgivare och för att ge våra kunder en ännu bättre assistans. Mer lokala aktiviteter där vi lyssnar in vad kunder och medarbetare vill göra.

Har du någonting som du vill säga till kunderna på Inspirera Assistans?

Ett stort TACK! Tack för det fina förtroende ni ger oss varje dag och tack för att ni hjälper oss att utveckla vår verksamhet vidare.

Har du någonting som du vill säga till assistenter och medarbetare på Inspirera Assistans?

Jag är grymt imponerad över det ni gör varje dag. Ett så här bra betyg från våra kunder är ingen slump eller tillfällighet. Det är era insatser och engagemang varje dag som gör skillnaden”

NPS: Net promoter score bygger på frågan: ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera det här företaget till en vän eller kollega?” Frågan besvaras sedan på en elvagradig skala från 0-10. De som ger betyget 0-6 betecknas Detractors, de som anger betyget 7-8 kallas Passives och de som ger betyget 9 eller 10 är så kallade Promoters. Net promoter score kan anta ett värde mellan -100 och 100. För att få fram värdet på NPS så räknar man andelen svar som angivits på betygen 9-10 och drar sedan bort andelen som givit något av betygen 0-6. Källa: Wikipedia


Läs mer

Lämna en kommentar